Pastrav la gratar

Ingredinete reteta : lamaie, pastrav, sare, unt, 

Peste la gratar, nimic mai simplu si mai bun. Poate fi consumat de oricine. 


Ingrediente:  

3 bucati pastrav; 1 lingura unt; lamaie 

Mod de preparare: 

Se curata, se spaia, se sareaza, se usuca bine. Se ung cu unt sau ulei, se invelesc, fiecare, in hartie pergament, se pun sa se friga pe gratar, la foc nu prea mare. Cand sunt gata, se scot din hartie si se servesc cu lamaie.

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. staycu
    mart. 04, 2010 @ 13:02:37

    arata bine:X

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: