Pastrav la gratar

Ingredinete reteta : lamaie, pastrav, sare, unt, 

Peste la gratar, nimic mai simplu si mai bun. Poate fi consumat de oricine. 


Ingrediente:  

3 bucati pastrav; 1 lingura unt; lamaie 

Mod de preparare: 

Se curata, se spaia, se sareaza, se usuca bine. Se ung cu unt sau ulei, se invelesc, fiecare, in hartie pergament, se pun sa se friga pe gratar, la foc nu prea mare. Cand sunt gata, se scot din hartie si se servesc cu lamaie.

1 comentariu (+add yours?)

  1. staycu
    Mar 04, 2010 @ 13:02:37

    arata bine:X

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: