Mancare de vinete cu carne

Ingrediente
2 vinete, 1 ceapa, 500 gr carne de porc (spata), sare, 2 rosii, 50 ml ulei, patrunjel verde
Mod de preparare
Carnea se spala si se portioneaza, se pune la prajit in uleiul incins. Se lasa vreo 10 minute, timp in care se mai amesteca, se adauga peste carne ceapa taiata rondele si se pune capacul sa se inabuseasca. In acest timp curatim vinetele de coaja, le taiem rondele si le punem in apa rece cu sare cateva minute. Se storc bine si se pun peste carne, acoperim din nou. Dupa 5 minute amestecam si adaugam rosiile curatite de coaja si taiate rondele. Se amesteca usor si se lasa la inabusit pana ce mancarea este gata.
Mod de servire
Se serveste calda cu patrunjel tocat marunt .
Adaugat de
Mara Popa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: