De ce sa pregatim masa acasa?

Traim intr-o epoca super industrializata, de tip “ instant”. Computerele sunt tot mai rapide, masinile mai rapide ,stilul de viata mai rapid. Inevitabil si mancatul a devenit mai rapid. Nu mai avem timp decat de mancare “ fast food” care nu doar ca este hipercalorica, dar ne ingrasa, si ne imbolnaveste.
Acum avem posibilitatea sa mancam pizza congelata, lasagna congelata, fasole cu carnati la cutie de tabla, si exemplele pot continua. Poate ca daca mananci o data sau de doua ori e ok, dar sa mananci de mai multe ori intr-o saptamana e groaznic. Ceea ce e mai rau e ca nu ai prea multe optiuni daca te hranesti in felul acesta. Poti manca in fuga la munca dimineata o shaorma, si la pranz 2 covrigi. A doua zi insa… mananci tot shaorma si covrigi…
E adevarat ca gatitul poate sa-ti ia ceva mai mult timp, dar este distractiv, te ajuta sa alungi cat de cat stresul, si ai avantajul ca stii exact ce mananci. Poti pregati dupa aceste usoare retete de mancare. Toti pasii sunt explicati pe indelete ca sa ai succes garantat. Sunt retete clasice, dar foarte gustoase. Daca esti foarte ocupat poti incerca niste prajituri rapide. Prajiturile preparate acasa sunt facute din ingrediente naturale, si au o savoare care nici nu se compara cu prajiturile la punga hiper industrializate.
Cel mai frumos ar fi ca in bucatarie sa lucreze impreuna sotul cu sotia, dar si sotul poate incerca retetele de mai sus si ii va face o surpriza frumoasa sotiei.
Acestea fiind spuse va doresc tuturor “pofta mare” !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: